2021-07-23 06:28:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A pénzügyeid kedvezően alakulnak, a szerencse is a kezedre játszik

Napi horoszkóp július 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap ma a ragyogó Oroszlán jegyébe lép, és tökéletes hangulatot varázsol ön köré. A napi horoszkóp szerint bármit is vettél a fejedbe, sikerrel járhatsz, ha összpontosítod energiáidat. Az egyetlen, amire figyelned kell, hogy ne akarjon mindenkit leuralni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Érdemes összegezned magadban, mi az, ami nem engedi, hogy lelki értelemben túllépj egy problémán. Néha változtatni kell az álmainkon, és megérteni, hogy mindent nem kaphatunk meg. Arra kell rájönnöd, mik azok, amikre viszont feltétlenül szükséged van a boldogsághoz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Olyan események történnek ma a közvetlen környezetedben, amelyek elgondolkodtatnak. Elképzelhető, hogy valami olyasmit is újragondolsz, amit pedig biztosnak hittél. Szerencsére rugalmas és észszerű vagy, nem okoz problémát neked, ha árnyalod a nézeteidet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha jelenleg szingli vagy, akkor folyton-folyvást szerelmi kalandjaid járnak a fejedben, mert lenne esélyes partner, több is. Védelmező páncélod most nem oltalmazz. Ha párkapcsolatban élsz, eltöprengsz jelenlegi kapcsolatodnak értelméről, kilátásairól, de megnyugtató válaszokat tudsz adni a kérdésekre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap ma megkezdi utazását az Oroszlán jegyében. Ebben az időszakban – és már ma is –, az események középpontjába kerülsz. Jelentős feladatot bíznak rád, amit könnyedén meg tudsz oldani. A szerelemben sok szenvedélyt ígérnek a bolygók.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyeddel kapcsolatban arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy felesleges vitás ügyekbe ne merülj, mert az csak az erődet rabolja el. A Vénusz megsokszorozza vonzerődet: ha párt keresel, most igazán hódíthatsz!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki felnyitja a szemed. Tisztázd a barátoddal kapcsolatos érzelmeidet, mert különben zavaros időszak következik. Jól tennéd, ha mielőbb szembenéznél az érzéseiddel, még mielőtt teljesen belebonyolódnál a szituációba.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A pénzügyeid kedvezően alakulnak, a szerencse is a kezedre játszik. Mostanában váratlan bevételre számíthatsz, és remek vásárlási lehetőségre. A jó alkalmakat ki kell használnod, mert sok pénzt spórolhatsz meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagy gonddal, figyelemmel dolgozz ma, nehogy hibát véts, mert sajnos egyesek árgus szemekkel lesik minden mozdulatodat, ténykedésedet. Váratlanul találkozhatsz valakivel, aki nagy hatást gyakorol rád, és nem is tudod kiverni a fejedből.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lehet, hogy úgy érzed, mostanában nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szeretted volna. Ma mégis örömben lehet részed, ami felráz tompultságodból. Ráadásul olyasmiről van szó, ami új irányt ad a sorsodnak akkor is, ha ez elsőre nem egyértelmű.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Családtagjaid közül valaki komoly segítséget nyújt neked. Így anyagilag stabilizálódhatsz. Megtapasztalod, milyen jó érzés a családi összetartozás. Úgy általában is békét hozó nap a mai: a sorrendre ügyelj, az első a lelki egyensúly megtalálása, csak azt követi az anyagi.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ne vitatkozz a pároddal, mert most csak veszíthetsz, úgyhogy teljesen felesleges a harc, a veszekedés. Jobban teszed,  ha békében behódolsz, estére úgyis kibékültök. Végül ismét te lehetsz a bölcsebb, és ez elég is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: